Skip to main content

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a tervezés?

A tervezési díj nagyon sok összetevőtől függ (épület funkciója, mérete, kialakítása, szerkezete,stb.), ezért ha árajánlatot szeretne kérni, hívjon fel, vagy írjon egy e-mailt. Az árajánlat kérés semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Mennyi idő alatt készülnek el a tervek?
Egy épület megalkotása nem vethető össze egy pár cipő megvásárlásával, amit - ha nem jó – visszacserélhetünk a boltban. Egy jól átgondolt építmény tervezésére jó, ha időt szánunk. Általános esetben 3-5 hónapot vesz igénybe a tervezési folyamat.
Hogyan zajlik a tervezési folyamat?

Az árajánlat elfogadását követően szerződést kötünk, majd kezdődhet a közös munka. Legelső lépésben egy közös, kötetlen beszélgetés során megbeszéljük az igényeket, az épülettel kapcsolatos elképzeléseit, a telek adottságai figyelembevételével a főbb szempontokat, a stílust, méreteket, stb.

Ezt hívják tervezési programnak, melyet írásba szoktam foglalni. (Nincs „kőbe vésve”, a tervezési folyamat során lehet rajta változtatni.)

Ez alapján készítek egy alaprajzi vázlatot, illetve tömegmodellt, melyet közösen alakítunk egészen addig, amíg e párbeszéd során el nem érjük a minden fél számára kedvező megoldást.

RW Plan építész pont

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
6000 Kecskemét, Mécses u. 52.
+3670534634