Skip to main content

Rólam

Wolf Rita

Az építés, a különböző rendeltetésű terek létrehozása az ember alapvető szükséglete. Ahogyan az esztétikum alapvető igénye. Nemcsak az egyes épületek funkciói, hanem életkörülményeink, szükségleteink is eltérőek. Ezért sablon megoldások helyett az egyéni igényekre szabott, egyedi épületek létesítése lehet célravezető.

Célom, hogy megbízóimat hozzásegítsem ahhoz, hogy elképzeléseik, vágyaik megvalósulhassanak egy olyan épületben, mely szükségleteiket kielégíti, melyben a funkció és esztétikum egységet alkot.

Jómagam 2007-ben végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán. Építészeti gyakorlatomat kecskeméti építészek mellett, velük együtt dolgozva szereztem. Tervezési tevékenységem kezdetben társtervezőként, később főállás melletti egyéni vállalkozóként végeztem, majd a főállásomból kilépve jelenleg önállóan folytatom.

Az Eötvös Lóránt Tudományegyetemen építésügyi szakokleveles mérnökként is diplomáztam, így segítséget tudok nyújtani az építésügyi jogszabályi előírások közötti eligazodásban, az engedélyezési koordinációban is.

Az építészet csapatmunka, közös alkotás. A generál tervezési tevékenység során kiváló szakági tervezőkkel dolgozom együtt azon, hogy az Ön számára lehető legjobb épületet hozzuk létre.

RW Plan építész pont

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
6000 Kecskemét, Mécses u. 52.
+3670534634